Фабрегас: Все още не мога да преживея уволнението на Моуриньо


Фабрегас: Все още не мога да преживея уволнението на Моуриньо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1435 0

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас призна, че и досега е в добри отношения с бившия си мениджър Жозе Моуриньо. Испанецът разкри, че все още преживява тежко неговото уволнение.

През сезон 2014/15 Челси стана шампион на Англия с Моуриньо, но в следващата кампания се представи катастрофално, заради което специалистът бе уволнен преди Нова година. Феновете предполагаха тогава, че в уволнението на Моуриньо принос имат Диего Коща, Еден Азар и Сеск Фабрегас.

"Аз все още съм в шок, беше такъв срам! Понякога си легнеш да спиш, започваш да си спомняш и не можеш да заспиш", призна Сеск, цитиран от "ВВС"“

"И досега понякога ме тревожат тези събития, защото мога да ги разгледам от гледна точка на феновете и си помислям: "Тези момчета дори не се стараят!". Ние просто забравихме как се играе футбол. През тези 6 месеца Челси не приличаше никак на себе си. Съжалявам", допълва Фабрегас.

"Все още разговаряме с Моуриньо, може би това е треньорът, към който съм най-привързан. Ако не броим Арсен Венгер, то именно с Жозе комуникираме най-много", признава футболистът.

В неделя Сеск ще има възможност да се срещне с Моуриньо. Тогава Челси приема Манчестър Юнайтед в 11-ия кръг на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички