Ектор Белерин разказа за най-мрачния момент от кариерата си в Арсенал


Ектор Белерин разказа за най-мрачния момент от кариерата си в Арсенал
Снимка: Getty Images

3956 0

Испанският защитник Ектор Белерин е на 26 години и почти през цялата си кариера и защитавал цветовете на английския Арсенал. Между 2018 и 2019 година обаче, той пропусна общо 40 мача за своя отбор, тъй като често получаваше контузии. В интервю пред канала Timbsy, Белерин разкрива, че в този период е изпаднал в доста лошо психическо състояние:

"Тогава за пръв път получих сериозна травма. Имах своето семейство до себе си, но не бях сигурен какво точно ще се случи с мен. Започнах да излизам много, започнах да пия и знаете, това не са нещата, които един футболист трябва да казва, но това е истината", споделя Белерин.

"Всички имаме проблеми и когато футболът, който реално е твоята идентичност, ти бъде отнет, тогава става трудно. Очевидно, Лондон е град, който ти предлага много възможности за развлечения, а моят ум беше разпилян навсякъде!", признава бранителят на "топчиите".

"Бях достатъчно голям късметлия да имам съотборници и треньори, които знаеха какво правя и те ми казаха "Виж Ектор, това не е правилно!". Не ме е срам, защото научих толкова много от тази ситуация. Сега последното нещо, което правя, когато съм контузен, е да пия алкохол, защото вече знам колко лошо е това", споделя още Ектор Белерин.

ТУК можете да научите как се представи Арсенал в своя последен мач за сезон 2020/21 в английската Висша лига!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички