Бивш вратар на Арсенал: Няма по-ритан играч във Висшата лига от Букайо Сака


Бивш вратар на Арсенал: Няма по-ритан играч във Висшата лига от Букайо Сака
Снимка: Getty Images

1224 0

Бившият вратар на Арсенал - Боб Уилсън, изрази тревогата си заради агресивната игра на защитниците срещу Букайо Сака. Шотландецът, който пази за "топчиите" между 1963 и 1974 година, може да приключи с футбола на възраст 24-25 години.

Мрачна прогноза от бившия вратар

"Вбесява ме, че имаме един от най-добрите млади играчи, които футболът ще загуби към 24-25 години, ако не внимаваме. Букайо Сака просто ще бъде изхвърлен от играта.

Ако не могат да го спрат, защитниците го ритат, смята той

Съдиите сякаш не забелязват или не разбират това. Винаги има поне двама играчи, ако не и трима, в радиус от пет ярда от Сака. Ако не могат да го спрат, те просто го ритат", коментира Уилсън, цитиран от "The Telegraph".

"Няма по-ритан във Висшата лига от Сака"

"Хората казват: "Какво говориш? Няма нужда да драматизираш". А аз говоря, че няма играч във Висшата лига, който да е по-често ритан от Букайо Сака. Ако той отиде при защитника, започвам да се притеснявам. Наистина се тревожа за него", допълни бившият вратар. Друг бивш играч на Арсенал пък призова клуба да подпише 10-годишен договор със Сака

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички