Бивш капитан на Арсенал за Емери: Нищо не е свършил за 6 седмици!


Бивш капитан на Арсенал за Емери: Нищо не е свършил за 6 седмици!
Снимка: Getty Images/Guliver

1759 0

Новият наставник на Арсенал Унай Емери не успя да впечатли в дебютния си мач от Висшата лига, а бившият капитан на Арсенал Тони Адамс е силно разочарован от представянето на "топчиите", запитвайки Емери какво по-точно е правил през последните шест седмици по време на предсезонната подготовка.

Емери бе назначен с надеждата, че отново ще изведе Арсенал към топ 4 в първенството, след като дългогодишният треньор на "артилеристите" Арсен Венгер не успя да се справи с това през последните два сезона.

Безспорно мач в първия кръг от първенството срещу миналогодишния шампион не е най-добрия вариант за старт на сезона, но въпреки това Адамс не вижда никаква промяна в играта на "червените" спрямо миналата кампания.

"Не видях разлика в представянето на отбора. Останах малко разочарован. След атакуващия и отворен стил на игра, налаган от Венгер, очаквах това да продължи и да се подбри", заяви Адамс.

"Надявах се да видя новия страж Бернд Лено в партньорство с четиримата бранители пред него и двама отлични централни полузащитници...и да съхраним суха мрежата ни."

"Мисля, че Емери направи много грешни ротации в състава си. Неговите най-добри играчи стартираха от скамейката - Лаказет, Лихтщайнер и Торейра", добави още "артилеристът".

Адамс не вижда с какво се е подобрил отбора му спрямо миналата година. "Не разбирам какво е правил през последните шест седмици. Той правеше постоянни ротации в състава си и даде шанс на всеки един от отбора. Имаше добри резултати, но това бе само предсезонна подготовка", завърши Адамс.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички