Арсен Венгер посочи виновниците за краха на Арсенал във Висшата лига


Арсен Венгер посочи виновниците за краха на Арсенал във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

934 0

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер индиректно обвини феновете на тима за краха на шампионските амбиции на "артилеристите" през настоящия сезон във Висшата лига. През зимата лондончани бяха спрягани за почти сигурен шампион, но серия от лоши резултати прати тима далеч от челото, а сега дори мястото в топ 4 не е гарантирано.

Венгер пък е категоричен, че отборът е загубил титлата през настоящия сезон заради атмосферата на "Емиратс" в повечето мачове на тима.

Бонусът, който ще прибере Раниери при титла на Лестър

"Загубихме титлата у дома срещу по-слаби съперници, но вкъщи играехме в много тежък и труден климат. Трябва да осъзнаем, че извън вкъщи, като гост, ние сме шампиони в първенството/ Вкъщи, срещу по-слабите отбори, загубихте титлата", заяви Венгер на пресконференция днес.

"Този отбор има специални ценности и една от тях е, че винаги сме единни и винаги има подкрепа към отбора. Няма начин да има успех, ако отборът не бъде подкрепян. Трябва да погледнем внимателно това, което сме постигнали през годините, и да видим, че има революция през последните години.

Звездата на Тотнъм е фен на Арсенал (СНИМКА)

Много е вбесяващо, че бяхме в позиция да постигнем нещо значимо, искахме да извървим последната крачка. Беше възможно и затова сме бесни. Никой не е по-ядосан и разочарован от нас.

Всички трябва да застанат зад отбора. В противен случай няма да има успехи", допълни Венгер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички