Шиърър: Ливърпул преди се бореше за всеки турнир, защо се промени това?


Шиърър: Ливърпул преди се бореше за всеки турнир, защо се промени това?
Снимка: Guliver/GettyImages

1571 0

Легендата на Нюкасъл Алън Шиърър не скри критиките си към Ливърпул, след като "червените" отпаднаха от ФА Къп след загуба от Улвърхемптън късно снощи. Ненадминатият голмайстор смята, че стандартите на мърсисайдци са се променили, като те вече не се борят за всеки един турнир, в който играят.

В социалната мрежа Туитър Шиърър написа: "Израснах, гледайки как Ливърпул се бори да спечели всеки един турнир. Защо се промени това?" Според бившия нападател мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е проявил твърде голям риск, правейки цели девет промени в стартовия състав.

"Когато правиш ротации, както стори той (Юрген Клоп), ти рискуваш. Той търси тези момчета, за да им даде шанс, но те се провалиха ужасяващо", добави още Шиърър. Немският специалист все пак пусна в игра две от големите си звезди - Мохамед Салах и Роберто Фирмино, но те не успяха да променят развоя на мача.

Междувременно стана ясно, че Английската футболна асоциация разследва един от вратарите във Висшата лига за нацистки поздрав. Кой е той и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички