Моуриньо: Наричайте ме старши треньор, не мениджър


Моуриньо: Наричайте ме старши треньор, не мениджър
Снимка: Getty Images/Gulliver

900 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкритикува косвено ръководството на клуба, че не му е осигурило повече нови попълнения през лятото и призова медиите вече да го наричат "старши-треньор“, а не „мениджър“, тъй като трансферната политика на отбора не зависи от него.

"Червените дяволи“ започнаха сезона във Висшата лига с успех с 2:1 над Лестър Сити, но „лисиците“ доминираха в голяма част от двубоя на „Олд Трафорд“.

"Те са отбор, който инвестира повече от нас през лятото. Трябва да свикнем, че във Висшата лига ще играем с отбори, които имат същата класа като нас. Забравете името, забравете историята, забравете фланелката. Всички отбори са силни“, коментира Моуриньо.

"Футболът се променя. Мисля, че мениджърите вече трябва да се наричат старши-треньори. Имах своите планове от много месеци насам и в началото на сезона се намирам в ситуация, в която не съм вярвал, че ще бъда. Това е последният път, в който говоря за това. Трансферният прозорец затвори и няма какво повече да се каже“, допълни португалският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички