Манчестър Сити с рутинна победа у дома, Сане се завърна


Манчестър Сити с рутинна победа у дома, Сане се завърна
Снимка: Getty Images/Guliver

1167 0

Шампионът на Англия Манчестър Сити записа четвъртата си победа от началото на сезона. Играчите на Хосеп Гуардиола се наложиха сравнително лесно у дома над Фулъм с 3:0.

За тима на "гражданите" се завърна Лерой Сане. Немският национал имаше видим спад във формата, след като през лятото не бе повикан за Световното първенство в Русия, а след това и на "Етихад" прекара известно време като резерва. Днес той се завърна ударно за Манчестър Сити, след като откри резултата за своя тим още във 2'. Фернандиньо открадна в средата на терена и продължи по фланга, като видя свободния си съотборник и му пусна успореден на вратата пас, а Сане нямаше как да сгреши.

До края на първата част Сити удвои аванса си, след като Бернардо Силва нахлу от дясно в наказателното поле и пусна пас по земя, който с малка доза късмет се озова в съфамилника му Давид Силва. Опитния халф пък технично вкара топката във вратата. 2' след подновяването на играта Рахийм Стърлинг сложи точка на спора и оформи крайния резултат, след като получи прострелен пас от Серхио Агуеро.

По този начин "гражданите" продължават да пазят мястото си в топ 4 и да не изпускат Ливърпул и Челси да се откъснат в резултата. Манчестър Сити е с 13 точки, а "червени" и "сини" са с пълен актив от 15.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички