Легенда на Ливърпул към феновете: Не се влюбвайте във Ван Дайк, ще стане както с Коутиньо


Легенда на Ливърпул към феновете: Не се влюбвайте във Ван Дайк, ще стане както с Коутиньо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1874 0

Легендарният бивш халф на Ливърпул Греъм Сунес направи интересно изказване пред "Sky Sports", което бе насочено към феновете на мърсисайдци.

През зимата тимът от "Анфийлд" привлече Върджил ван Дайк от Саутхямптън за рекордната за защитник сума от 75 милиона паунда, а още в първия си мач холандският национал вкара победното попадение при успеха над Евертън в 3-я кръг на ФА Къп. Днес обаче той няма да бъде на линия за дербито с Манчестър Сити, след като стана ясно, че е получил разтежение.

"Много харесвам Ван Дайк и се радвам, че е в Ливърпул. Скоро обаче мисля, че големите отбори в Испания ще започнат да душат около него. Помня, когато той дойде от Шотландия. Там бе прекалено лесно за него и мислех, че тук ще намери някоя трудност, но не - това е същият Ван Дайк, който играеше и в Селтик. 

Не мисля, че той ще реши проблемите в защитата на Ливърпул, но ще помогне за разрешаването на много от тях. Скоро той ще е суперзвезда и знаете ли какво ще ви кажа? Не се привързвайте към него много, защото скоро на "Анфийлд" ще пристигнат агенти на Реал Мадрид и Барселона и Ливърпул ще е в ситуация като тази с Филипе Коутиньо", заяви Сунес пред "Sky Sports".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички