Интересна новина за бъдещето на Жозе Моуриньо, и то от агента му!


Интересна новина за бъдещето на Жозе Моуриньо, и то от агента му!
Снимка: Getty Images/Guliver

2254 0

Импресариото на Жозе Моуриньо - Жорже Мендеш, излезе с интересна позиция за бъдещето на португалеца като мениджър на Манчестър Юнайтед. Той категорично заяви, че специалистът остава начело на "червените дяволи", но това само доведе до допълнителни спекулации за това защо точно сега Мендеш избра да коментира бъдещето на двукратния шампион на английската Висша лига.

"Всички тези информации са напълно неверни. Жозе е щастлив в клуба и клубът е щастлив с него. Той има дълготраен договор с Манчестър Юнайтед и е изцяло отдаден в това да изгради един солиден и печелещ проект", заяви Жорже Мендеш в официално обръщение.

Според слуховете, Моуриньо е категоричен, че няма да напусне клуба по собствена воля, тъй като по този начин ще се откаже от сериозна неустойка при евентуално свое уволнение. Португалецът  води война на няколко фронтове на "Олд Трафорд", където е в пререкания с най-голямата звезда на тима - Пол Погба, както и с изпълнителния директор Ед Уудуърд. Със сигурност обаче Моуриньо няма да остане без работа, защото един от най-титулуваните отбори на планетата го иска в редиците си - вижте кой!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички