Арсенал не с един, а с два трансферни удара за 75 милиона паунда


Арсенал не с един, а с два трансферни удара за 75 милиона паунда
Снимка: Gulliver/GettyImages

3229 0

Арсен Венгер ще направи всичко възможно, за да вкара Арсенал в топ 4 на английската Висша лига. Това подсказват действията му на трансферния пазар, след като самият той потвърди, че иска да привлече още двама футболисти по време на зимния трансферен прозорец.

Начело в неговия списък е Пиер-Емерик Обамеянг, който да формира нападателно дуо с Александър Лаказет. Делегацията на Арсенал е в Дортмунд, където се водят финалните преговори, като "артилеристите" са увеличили офертата си за нападателя на 50 милиона паунда - сума, много близка до исканите 53 от ръководството на "жълто-черните".

В същото време Венгер се опитва да подсили и защитата на отбора. Той е харесал Джони Еванс от Уест Бромич, като за него скромният английски тим иска сума между 20-25 милиона паунда. Отборът е готов да го продаде, за да се подсили допълнително за предстоящата битка за оцеляване в елита на английския футбол.

До момента на пазара Арсенал размени Алексис Санчес за Хенрих Михтариян, а освен това привлече гръцкият бранител Константинос Мавропанос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички