"Прозявката на Анчелоти" и брилянтното изказване на Джуд Белингам за ролята на наставника (ВИДЕО)


"Прозявката на Анчелоти" и брилянтното изказване на Джуд Белингам за ролята на наставника  (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1705 0

Джуд Белингам освен отличен футболист, който вълнува феновете на Реал Мадрид, често привлича вниманието и заради някои свои изказвания. Той разкрива любопитни детайли и са далеч от скучните изказвания преди и след двубой.

Именно едно негово изказване след отстраняване на Манчестър Сити в Шампионска бързо обиколи всички социални мрежи.  Във вторник вечер Реал Мадрид изхвърли Манчестър Сити след изпълнение на дузпи, за да стигне до полуфиналите на надпреварата за 12-ти път от 14 години.

Белингам за невероятния принос на Анчелоти

Белингам вдъхнови с изказване за Анчелоти

А след двубоя английският национал показа колко огромно влияние има наставникът на тима Карло Анчелоти за атмосферата в клуба. "Белия балет" трябваше да се защитава много повече, отколкото обикновено, но Джуд Белингам отново беше един от техните звездни изпълнители.

Още: "Ще му кажа "Здравей", но..." - Хари Кейн коментира предстоящия сблъсък с Джуд Белингам в Шампионска лига

Английският полузащитник изигра ключова роля при гола на Родриго, преди да реализира хладнокръвно дузпата си, след като съотборникът му Лука Модрич пропусна първия опит за Мадрид.

Белингам говори с TNT Sports след мача и феновете бяха впечатлени от неговия анализ на играта, както и от невероятния му анекдот за мениджъра Анчелоти.

На въпрос на Рио Фърдинанд какъв е Анчелоти като мениджър, Белингам отговори: "Той просто те изпълва със спокойствие и увереност. Преди мача го хванах да се прозява и го попитах "Шефе, уморен ли си?“. Той каза "Трябва да излезеш там и да ме развълнуваш" – това е спокойствието и увереността, които носи. Той намира начин да позволи на много от момчетата да играят със свобода. Една от най-силните ни страни е, че сме толкова нестандартни". Интервюто бе одобрено от множество фенове, които го определиха като брилятно, искайки повече такива изказвания. А Милитао и Валверде помолили да не бият дузпи срещу Сити, ето защо.

Още: Да "предадеш" най-добрия си приятел - всичко в името на победата (ВИДЕО)

Ас на Ман Сити срази Реал Мадрид: На терена виждах само един отбор

Реферът на неделното Ел Класико свири мегамача за първи път, Барса страда при него

Радост за Барселона и крах за Реал Мадрид: Винисиус под въпрос за Ел Класико

Гений или случайност: Моментът, в който Рюдигер донесе победата на Реал Мадрид над Манчестър Сити (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички