"Игрички" на Неймар не проработиха, играч му затвори звучно устата и се похвали в Шампионска лига (СНИМКА)


"Игрички" на Неймар не проработиха, играч му затвори звучно устата и се похвали в Шампионска лига (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2831 0

РБ Лайпциг спечели първа точка през този сезон в Шампионска лига, след като завърши наравно 2:2 срещу ПСЖ в мач от четвъртия кръг в груповата фаза. "Биковете" поведоха, бяха обърнати напълно, а след това вкараха в последните секунди, за да изравнят.

Полузащитникът Доминик Собослай показа "железни" нерви в добавеното време. Тогава една от звездите на парижани се опита да го разконцентрира и атакува психически, но той въпреки това вкара. Любопитното е, че преди това, през първата част, неговият съотборник Андре Силва пропусна дузпа.

След мача Собослай разкри какво му е казал Неймар преди да изпълни дузпата. Бразилецът го е попитал дали ще реализира и след като е получил положителен отговор, отвърнал: "Сигурен ли си?". Собослай обаче отново запазил спокойствие и заявил: "Никога не пропускам".

Това пък стана причини за шеги на гърба на Неймар в социалните мрежи в следващите часове и дори на следващия ден, тъй като е една от най-обсъжданите теми след мачовете от Шампионска лига.

Освен това пък Неймар разяри феновете на ПСЖ с действие, заради което се запитаха дали изобщо му пука за отбора (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички