Алегри: В Европа грешките се плащат скъпо, Влахович е сред най-добрите


Алегри: В Европа грешките се плащат скъпо, Влахович е сред най-добрите
Снимка: Getty Images

2693 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри говори преди втората среща на италианският колос от Шампионска лига. Торинци ще се изправят срещу Бенфика в утрешния ден, а извън групата остават - Пол Погба, Федерико Киеза, Адриен Рабио, Мануел Локатели и Алекс Сандро.

"Ди Мария се възстанови, но не знам дали ще започне като титуляр. Шченсни ще бъде на разположение. Алекс Сандро имаше проблем неделя.

Допълнително ще преценя кой ще играе. Имам едно съмнение за центъра на терена. Цялостно сме добре и си върнахме енергията. Бенфика има добри играчи и отборът е много агресивен. Утре ще бъде важен мач, но не решителен. Трябва да играем като отбор, защото в Европа грешките се плащат на висока цена", подчерта италианецът.

"Трябва да играем. Мачовете се печелят и след 90-тата минута. Ако не успеем да вкараме гол, е важно да не допуснем. Не е срамно да завършиш 0:0. В неделя допуснахме два гола преди почивката. Не трябва да се страхуваме. И когато имаме аванс, не трябва да спираме да играем", предупреди Алегри.

"Имаме опитни играчи, но и такива, които имат малко мачове в Серия А и в Шампионската лига. В Ювентус винаги се играе под напрежение и трябва да работим върху това. Бремер ще изиграе едва втори мач в Европа. В първенството ни липсват точки, но имаме време да наваксаме.

Казвам винаги на момчетата, че никой не иска от тях да вкарат три гола или да спасят три гола, защото резултатите се постигат винаги като отбор. Влахович? Подобрява се, много съм доволен. От младите той е най-добър заедно с Холанд и Мбапе", сигурен е Алегри.

Вижте какво направи Ювентус в последната си среща от Калчото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички