Бербатов: Челси няма да сгреши, дори да плати 150 милиона за Ян Облак


Бербатов: Челси няма да сгреши, дори да плати 150 милиона за Ян Облак
Снимка: Instagram

2163 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и България Димитър Бербатов заяви, че вратарят на Атлетико (Мадрид) Ян Облак си заслужава дори 150 милиона. Бившият нападател посъветва Челси да плати колкото е нужно за словенския страж. Той коментира слуха, че "сините" мислят да предложат 100 милиона евро за звездата на "дюшекчиите".

"Облак е невероятен играч и след толкова дълго време в Атлетико може би е време да смени клуба. Вярно е, че Челси похарчиха много пари преди 2 години, подписвайки с Кепа, но той не се справя добре след споровете му със Сари, които не му направиха услуга. така че Челси трябва да намери нов вратар и ще постъпят правилно, ако поискат Облак. Няма да е лесно, защото всички страни трябва да са доволни, но ми се струва, че тази сделка - пари плюс Кепа за Облак би била добра опция", заяви Бербатов пред "Бетфеър".

"Дори ако струва 150 милиона евро, Облак пак ще си струва. Челси няма да сгреши, ако инвестира тази сума в него", допълва българинът. Според слуховете британският грандима готовност да предложи именно такава сделка за Облак. Вероятно обаче испанският гранд няма да се съгласи да преговаря за един от основните си играчи.

Словенецът е най-скъпият вратар в света, като трансферната му стойност е 80 милиона евро. Той има договор с Атлетико до 2023 година, а откупната му клауза е 120 милиона евро. Челси счупи рекорда за най-скъпо привлечен вратар, когато плати 80 милиона евро за Арисабалага. А кой, според Бербатов, е заслужавал да спечели тазгодишната "Златна топка" вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички