Сделката е факт! Хамес Родригес се присъедини към Олимпиакос


Сделката е факт! Хамес Родригес се присъедини към Олимпиакос
Снимка: Getty Images/Guliver

2831 0

Хамес Родригес официално бе обявен за играч на гръцкия Олимпиакос. Новината бе потвърдена от гранда в четвъртък, а 31-годишният колумбиец вече бе приветстван на стадион "Караискакис" в Пирея заедно с бившия му съотборник в Реал Мадрид - Марсело, който също бе привлечен през изминалите седмици.

Над 35 хиляди запалянковци посрещнаха двамата латиноамериканци преди двубоя от груповата фаза в Лига Европа между "червено-белите" и германския Фрайбург, в последствие загубен от домакините с 0:3.

Родригес, който до момента бе част от катарския Ал-Раян, ще носи екипа с номер 10 в селекцията на балканския колос. Бившият нападател на Байерн Мюнхен и Реал Мадрид подписа договор с гръцкия шампион за един сезон с опция за продължаване с още един.

Хамес Родригес има 24 гола в 86 двубоя с националния отбор на Колумбия. Той реализира 6 попадения на Мондиал 2014 в Бразилия и се превръща в голмайстор на надпреварата.

Олимпиакос, който достигна само Лига Европа тази година, се намира на трето място във временното класиране на гръцкия елит, като лидер м момента е Панатинайкос.

Вижте останалите интересни сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички