Франция - Мароко: Последната изненада на Световно първенство 2022? (ВИДЕО)


Франция - Мароко: Последната изненада на Световно първенство 2022? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3029 0

След като Аржентина се класира за финала на Световно първенство 2022, време е да разберем кой ще опонира на Лионел Меси и компания в битката за титлата. 

Фаворитът безспорно е Франция, но Мароко доказа, че е способен на големи изненади, след като все още не е допуснал гол срещу селекции като тези на Испания, Португалия, Мароко и Белгия! Изчерпаха ли се сили на "лъвовете", или имат сили за още една сензация? Гледайте във видеото или продължете да четете: 

Франция е абсолютният фаворит в полуфинала на Мондиал 2022

Платформата за онлайн спортни залози и казино игри Sesame.bg обяви Франция като категоричен фаворит не само за класиране, но и да стори това още в редовното време. "Петлите" разполагат и по-добри футболисти, и с по-голяма футболна история, а също така демонстрираха, че разполагат не просто с атомно нападение, но солидна защита и много добра тактика (най-вече в мача с Англия). 

Килиан Мбапе и Оливие Жиру имат 9 гола помежду си до момента, като се има предвид, че не са играли и пълни минути на Световното. Гризман е с 3 асистенции и е най-недооцененият играч в настоящия турнир. 

Мароко вече изхвърли две атомни нападения от Катар 

Докато "петлите" могат да се похвалят с може би най-силната атака в Катар, то Мароко категорично разполага с най-добрата защита. Ще е достатъчна ли тя отборът да продължи напред? Дори да не е - Франция има своите пропуски! До момента световният шампион е допуснал гол срещу всеки опонент на Световното, а освен това единствената загуба на тима до момента дойде... от африкански отбор! Така че шансовете на Мароко далеч не са нулеви, както повечето хора мислят! 

Кой ще спечели - Франция или Мароко? 

Едва ли и вторият полуфинал ще се развие с пълно надмощие на фаворита в мача. Да, мароканците са изморени, но в същото време имаха няколко часа почивка повече от Франция, а дори Португалия не се разписа във вратата на Ясин Бону. 

Пълен анализ, играчи на фокус и очаквания в срещата - гледайте видеото, което е част от предаването "Точно попадение": 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички