Андреа се ядоса на клюки, че с Кобрата се карали за Бойко Борисов и Кирил Петков


Андреа се ядоса на клюки, че с Кобрата се карали за Бойко Борисов и Кирил Петков
Снимка: Facebook

6181 0

Дългогодишната половинка на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев - певицата Андреа, се ядоса на клюки за нея и Кобрата. Статия с подчертано жълт характер гласи, че Андреа и Кубрат имали разминавания на политическа тематика, като блондинката харесвала Кирил Петков, а Кобрата дълго време подкрепял Бойко Борисов.

Тази статия въобще не бе по вкуса на Андреа, която реши да качи скрийншот на текста и да го публикува в профила си в Инстаграм. Андреа, чието истинско име е Теодора Андреева, коментира статията в трето лице, единствено число, използвайки името си Теодора.

Ето какво написа Андреа по повод клюките за нея и Кубрат:

"Теодора е последният човек, който ще се стресне от русофилски изблици на недоучили и недоразвили се любители на Путин, войната му и смъртта, което сее във всичките и измерения. Теодора е нормален човек, който вярва в Бог и знае, че всяко престъпление на тоя свят се заплаща. И ако Христос е поел върху плещите си нашите дела на оня свят, то на този няма прошка. И Теодора непрекъснато се пита какъв толкова грях ще да е направила в предишен живот, та да се роди сред толкова злобни, прости, завистливи хора, хора, които отказват да мислят, да учат, да търсят истината и да се борят за нея. Иначе в държава – рай, с дадености, на които всеки би завидял благородно. Дано разбере и поправи стореното с оглед на българите и тяхното бъдеще."

Наскоро Андреа се разгневи на слухове, че е лудо влюбена в Кирил Петков (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички