Андреа се разгневи на слухове, че е лудо влюбена в Кирил Петков


Андреа се разгневи на слухове, че е лудо влюбена в Кирил Петков
Снимка: Facebook

9062 0

Дългогодишната половинка на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев - певицата Андреа, излезе с гневен пост в социалните мрежи заради спекулации в онлайн пространството, че е лудо влюбена в премиера Кирил Петков.

Статия, озаглавена "Андреа лудо влюбена в Кирил Петков, иска да е на мястото на Лена Бориславова", ядоса бившата приятелка на Кобрата, която написа следното на "стори" в Инстаграм: "Не знам кой болен мозък реши, че съм влюбена в Кирил Петков. Доброжелатели много. Но бързам да го разочаровам и него, и цялата сган от нищонеправещи писачи на сензации."

Илиана Раева се възхити от премиера Кирил Петков (СНИМКА)

"Изключително уважавам и симпатизирам на ПППП и особено на Асен Василев и Кирил Петков. (...) Намирам за пошло, злобно и завистливо некоректното намигване към дейността на Лена Бориславова. Но аз съм видяла в моята кариера доста по-голяма ненавист и откровена завист към таланта и качествата на хората", гласи част от изявлението на Андреа.

Преди мача на Пулев с Чисора британски сайт приписа на Кобрата... връзка с жената на брат му (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички