В Полша за Григор: Българският плейбой може да играе тенис, освен да люби звезди


В Полша за Григор: Българският плейбой може да играе тенис, освен да люби звезди

21978 0

В Полша направиха любопитен очерк за Григор Димитров преди мача му с техния представител в мъжкия тенис - Хуберт Хуркач. Той е озаглавен "Българският плейбой на пътя на Хуркач. Той е обичан от звездите на тениса и киното".

Най-лошият вариант за Хуркач

Очеркът е на изданието sport.fakt.pl., което пише, че Хуркач е нямало как да получи по-лош съперник, тъй като е изгубил и четирите си мача с него до сблъсъка в Маями.

ПОляците пишат, че той се е разделил с Шарапова заради Лозанова

Похвални думи за Гришо и "заравяне" между чаршафите му

"Въпреки че много фенове свързват българина предимно с любовните му завоевания, той може да играе и тенис", пише медията. И допълва, че Димитров е титулуван играч, спечелил 9 турнира и играл на 9 финала още.

Разбира се, не е пропуснат и любовният живот на Григор, включващ доста известни имена - Мария Шарапова, Никол Шерцингер, Лолита Османова, Серина Уилямс. "Имаше слухове и за връзката му с друга колежка - Йожени Бушар", пише sport.fakt.pl.

И уточнява, че с руската тенисистка Гришо се е разделил, след като тя е разбрала, че ѝ изневерява с Николета Лозанова. А ето какво каза Григор след петия успех над Хуркач. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички