Стойчо Младенов окончателно се разделя с ЦСКА 1948


Стойчо Младенов окончателно се разделя с ЦСКА 1948
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4948 0

Поредната раздяла в ЦСКА 1948 е факт, след като повече част от клуба няма да е актуалният оперативен директор - Стойчо Младенов. Легендата се разделя с клуба след около година и половина работа в Бистрица. 

Младенов бе голямо събитие в ЦСКА 1948

Това е само част от промените сред "червените", тъй като с клуба вече се разделиха спортният директор Кирил Котев и директорът на школата - Методи Деянов. От Блиц съобщават, че в следващите часове и от клуба ще анонсират новината официално. 

Какво предстои за Младенов 

Интересно е по какъв път ще продължи сега "Екзекуторът на Ливърпул", след като още преди акостирането си в ЦСКА 1948 призна, че приключва с треньорството. Това се случи през лятото на 2022 г. и така за последно бе начело на ЦСКА. 

В края на въпросната година Младенов заяви, че двата клуба, носещи името "ЦСКА" в българския футбол трябва да се обединят:

"Раздвоението между ЦСКА трябва да приключи, една от каузите ми е точно тази, трябва да има обединен ЦСКА и един ЦСКА. Не може да има два, с времето трябва всички да го осъзнаем, пътят е към един ЦСКА".

След това специалистът направи по-различен коментар по темата, тъй като обясни, че някои искат обединението, но ръководствата работят в различни посоки (бел.ред. в края на сезон 2022/23). 

Вижте последния коментар на Младенов по адрес на феновете на ЦСКА!

Още: Заради "определени хора" Стойчо Младенов не бил поканен на ЦСКА - Лудогорец: Много малко като бройка, за да бъда засегнат

Стойчо Младенов: Максималисти сме, побеждавали сме Лудогорец, защо не пак?

Стойчо Младенов за поредицата от мачове ЦСКА 1948 - Лудогорец: Най-добрият противник, ще видим на какво ниво сме

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички