Заради "определени хора" Стойчо Младенов не бил поканен на ЦСКА - Лудогорец: Много малко като бройка, за да бъда засегнат


Заради "определени хора" Стойчо Младенов не бил поканен на ЦСКА - Лудогорец: Много малко като бройка, за да бъда засегнат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4231 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, даде интервю пред "БНТ", в което заяви, че се надява конгресът за избор на нов президент на БФС, който ще се проведе на 15-и март, да бъде честен:

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Гьонов обобщи сезона на ЦСКА 1948 и даде яснота за зимната селекция!

"Иска ми се един честен конгрес и футболните клубове да изберат най-подходящия вариант. Трябва да се променят някои неща. Имам предвид организацията на конгреса да бъде направена от независима комисия, да се върнат някои неща от старото време, където всеки един професионален клуб има право на 3 гласа, а аматьорските на 1", обясни Младенов.

Стойчо Младенов и ЦСКА

Бившият футболист и старши треньор на ЦСКА коментира и факта, че не е бил поканен от "червените" да присъства на последния мач на стадион "Българска армия" (срещу Лудогорец):

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Стойчо Младенов изненада с думи за Сектор Г преди ЦСКА - Лудогорец!

"Това беше целенасочено и организирано от определени хора, които са много малко като бройка, за да бъда засегнат", категоричен бе Стойчо Младенов, който допълни:

"Знам отношението на феновете, така че това не ме притеснява. Да, искаше ми се да бъде по друг начин, но не можем да бъдем ние хората, които да диктуваме всички събития на "Армията"".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА никога не е имал по-лоша година във финансово отношение под ръководството на Ганчеви!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички