След тормоза над котка: Зума официално поднесе извиненията си


След тормоза над котка: Зума официално поднесе извиненията си
Снимка: Getty Images

1599 0

Футболистът, който предизвика страшни скандали заради това, че биеше и риташе котката си във видео - Курт Зума, официално се изяви за постъпката си пред камерата на клубната телевизия на Уест Хям. През юни французинът бе осъден на 180 часа общественополезен труд и му бе забранено да притежава котка в следващите 5 години. Отборът му също го глоби. 

В интервю за клубния сайт сега Зума заяви: " Това беше труден период за мен и семейството ми. Очевидно направих нещо много лошо и се извинявам отново за това. Знам, че е много трудно за хората да гледат това и много, много съжалявам. Имам големи угризения и се опитвам да продължа напред със семейството си. Извлякох си поуки, това е най-важното от ситуацията.

Очевидно получих подкрепа от много хора около мен, опитвам се да остана концентриран върху футбола и да бъда щастлив. Клубът се отнесе невероятно към мен, подкрепата, която получих от всички в клуба – от щаба, от служителите, дори от феновете – беше нереална, те ми помогнаха да остана фокусиран върху играта. Този клуб ми е като семейство.

Уест Хем направи дарения на 9 организации за защита на животните след изцепката на Зума. Защитникът стартира във всички 12 мача на тима във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички