Мартин Стоев се оттегли през сълзи: Благодаря! Моят ангажимент приключи


Мартин Стоев се оттегли през сълзи: Благодаря! Моят ангажимент приключи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2322 0

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол до 20 години Мартин Стоев разкри, че повече няма да води тима. Вчера младите „лъвчета“ спечелиха бронзовите медали от Европейското първенство в Италия. След това Стоев през сълзи обяви, че се оттегля с публикация в социалните мрежи.

Ето какво написа той във Фейсбук:

"Пиша този пост през сълзи! България (моите деца) за 4 годишния цикъл, изпълнен с много емоции завърши. От 9 първенства спечелихме 8 медала, с което моят ангажимент приключи.,

Благодаря на момчетата за това, че изградиха уникален колектив (най-добрата фирма). Благодаря на щаба ми и всички близки до него. Благодаря на БФВ за прекрасните условия подсигурени за отбора. Благодаря на бългаския народ, който беше зад нас

4 Балкански титли, второ място на Европейското първенство в София, второ място на Свтетовното първенство в Техеран, второ място на Младежкия олимпийски форум в Банска Бистрица, трето място на Европейското първенство в Монтесилвано."

Мартин Стоев е считан за фаворит за нов селекционер на мъжкия отбор, след като Николай Желязков подаде оставка след слабото представяне на Световното първенство това лято.

А ето как стартираха „лъвиците“ на Световното първенство по волейбол.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички