Тодор Енев и Макнами предвождат мощна агитка на Гришо в София


Тодор Енев и Макнами предвождат мощна агитка на Гришо в София
Снимка: Guliver/Getty Images

1310 0

Фенове на Григор Димитров от София се събраха в столичния бар "Академията", за да гледат заедно мача на българския тенисист с Рафаел Надал от полуфиналите на Откритото първенство на Австралия, предаде БГНЕС.

Заведението бе препълнено с любители на тениса, които избухваха в радостни викове при всяка спечелена точка от Димитров.

Сред присъстващите бяха капитанът ни за Купа Дейвис Тодор Енев и директорът на Garanti Koza Sofia Open Пол Макнами.

"Григор играе срещу един от великите тенисисти, той може да пренапише историята днес и да стане първият българин на финал в турнир от Големия шлем. Самото му достигане дотук е нещо огромно, но да бъде на финал е нещо специално. Бях в Мелбърн и гледах мача му с Гаске - ако играе така, има добър шанс. Григор може да развали партито на старата школа", коментира австралиецът, имайки предвид другите двама останали в турнира - Рафаел Надал и Роджър Федерер.

Макнами сподели, че доброто представяне на Димитров е увеличило сериозно продажбата на билетите на турнира в София, където българинът ще участва след края на Аустрелиън Оупън, но все още има свободни пропуски за всеки от дните на надпреварата.

В турнира участие ще вземат още Давид Гофен, Доминик Тийм и Роберто Баутиста Агут, като всеки от тях достигна поне до 1/8-финалите в Мелбърн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички