Медведев порази Кирьос и мощна публика на Australian Open, Ник избухна с нови бижута (ВИДЕО)


Медведев порази Кирьос и мощна публика на Australian Open, Ник избухна с нови бижута (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1589 0

В гвоздея от програмата на втория кръг на Australian Open Даниил Медведев победи представителя на домакините Ник Кирьос с 3:1 сета (7:6(1), 6:4, 4:6, 6:2 в отделните части). Феновете на Rod Laver Arena подкрепиха яростно Кирьос, но това не бе достатъчно срещу световния номер 2. В следващата фаза Медведев ще играе срещу Ботин Ван де Зандсхулп, с когото се срещна на миналогодишния US Open.

В първия сет от срещата двамата между Кирьос и руснака двамата си размениха по един пробив, а развръзката дойде след тайбрек, в който Даниил бе безапелационен и даде една точка на опонента. Вторият сет вървеше много равностойно и първата точка за пробив дойде в 8-ия гейм, но Ник я спаси. Все пак при следващия случай, в който сервираше, бе пробит и загуби частта.

За радост на публиката австралиецът върна един сет и обнадежди феновете, след като осъществи единствения шанс за пробив през третата част, в която и двамата сервираха отлично. Все пак в последния сет Медведев вдигна значително нивото. В първия гейм спаси брейк точка, а след това проби и на два пъти, за да спечели.

Кирьос успя да разпали публиката с атрактивни отигравания, едно от които наистина си заслужава да се види (можете да го сторите във видеото по-долу в материала).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички