COVID ли? Австралиецът Кирьос пи от бирата на фен, покани Джокович на двойки (ВИДЕО)


COVID ли? Австралиецът Кирьос пи от бирата на фен, покани Джокович на двойки (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2742 0

Безспорно един от най-колоритните състезатели в съвременния тенис е австралиецът Ник Кирьос. Той изигра първия си мач от септември месец насам, когато излезе пред домашна публика на Australian Open срещу британеца Лиъм Броуди. Кирьос спечели с 3:0 сета (6:4, 6:4, 6:3 в отделните части).

По традиция той предостави шоу на зрителите с някои свои отигравания, а едно от тях бе доста впечатляващо. Още в третия гейм от мача той би начален удар отдолу и между краката си. Броуди не го очакваше и реагира със закъснение, което доведе до грешка и точка в полза на Ник (можете да видите изпълнението му по-долу в материала).

След последната точка и спечеления мач австралиецът отиде да отпразнува с публиката. Тогава един привърженик подаде пред него чаша, пълна с бира, а Кирьос дори отпи от нея. След срещата пък не пропусна да коментира една от най-нашумелите теми (можете да видите във второто видео под материала).

А именно случилото се със световния номер 1 в тениса Новак Джокович и депортирането му от страната на Кирьос. Ник изрази подкрепа към него и допълни: "Приятелството ни е ново, ще му предложа да играем на двойки". Вижте как Ник Кирьос защити Новак Джокович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички