Хвърлиха Григор Димитров в трета глуха: Без никакъв шанс срещу Карлос Алкарас?


Хвърлиха Григор Димитров в трета глуха: Без никакъв шанс срещу Карлос Алкарас?
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

42317 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стигна до сблъсък с най-силния състезател на Мастърса в Маями - лидера в основната схема Карлос Алкарас. Испанецът бе (а и все още е) големият фаворит за това да грабне трофея. Припомняме, че само дни преди старта в Маями той спечели надпреварата на друг Мастърс турнир - в Индиън Уелс, като вече е в серия от девет поредни победи в САЩ.

efbet предлага топ коефициенти за мачовете на Григор Димитров

Григор Димитров е тотален аутсайдер срещу Карлос Алкарас

Предвид и че това е играчът, за когото специалисти и анализатори твърдят, че ще доминира в следващите години в тениса, едва ли е изненада, че той е в ролята на огромен фаворит срещу Димитров. Българинът спечели последната среща помежду им, но шансовете да повтори успеха са много малки. Това показва и справка в платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът за това 32-годишният българин да продължи похода си в Маями и да се класира за полуфиналите е 5,25. Ставката пък за победа в полза на 12 години по-младия Карлос Алкарас е 1,17. Световни издания и специализирани тенис медии пък категорично дават предимство на испанеца. Повечето от тях посочват, че той ще спечели в два сета, но някои все пак предвиждат успех в три части за него - резултатът при всички случаи е в полза на Карлос.

Срещите между Григор Димитров и Карлос Алкарас до момента

Григор Димитров и Карлос Алкарас пак се срещат

Това ще бъде пети сблъсък между тези съперници. Три са победите за испанеца и едва една за българина. Гришо е печелил сет или повече само в един случай - при последната им среща, когато победи. При всички останали той губи на 0. Все пак дава битка на опонента, като от всички общо седем загубени сета от него, само в два случая остава с по-малко от три взети гейма.

Ако се стигне до трети сет и тайбрек пък, Григор трябва да запази спокойствие, защото се намира в суперерия. Той е спечелил всеки от последните шест тайбрека, когато те идват в последни, решаващи сетове. Такъв бе случаят и срещу Хуберт Хуркач на осминафиналите в Маями.

Коефициентът на efbet за това изобщо да се стигне до трети сет е 2,75. Ставката пък за това Григор Димитров да спечели поне един сет е 2,30, а за това в крайна сметка този сет да се окаже единствен за него - 3,80. Пазарът за това Карлос Алкарас да спечели над 12,5 гейма в мача пък е 1,80 и съответно 1,99 за това да са под 12,5.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

efbet предлага топ коефициенти за мачовете на Григор Димитров

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички