Фюри: Очаквах Кличко да е по-силен


Фюри: Очаквах Кличко да е по-силен
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1810 0

„Очаквах Владимир да е по-силен. Не усещах неговите удари, за болката след това ми бе достатъчен и "Нурофен". Трябва да отнемем славата от подобни хора, те не заслужават цялото това внимание."

Това каза новият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри, който даде пресконференция.

„Винаги съм знаел, че ще го постигна, сега всичко е факт. Никой досега не бе удрял шампиона толкова много пъти. Всеки, опитващ се да омаловажи представянето ми, просто завижда”, каза със самочувствие 27-годишният Фюри.

 

„Все още не мисля за това с кого ще се бия. Искам първо да се насладя на успеха си. Показах, че съм по-добър от Кличко в 12 рунда, а не го свалих още във втория. Това е достатъчно красноречиво доказателство с какъв талант разговаряте”, допълни боксьора.

Той добави, че от лагера на Кличко са опитали всякакви трикове, за да го разконцентрират преди мача. Първо му объркали теглото на кантара, като го записали 113 кг вместо 116, а след това го принудили да се боксира с ръкавици, които не му пасвали.

"Те са мошеници, много са добри в измамите. Имаше от всички онезе малки трикове, с които опитаха да ме извадят от релси, както се случваше и с други съперници на Кличко в миналото. Но не успяха. Аз знам, че ако Господ е с мен, никой не може да ми се противопостави.”

"Имах достоверна информация от сигурни източници, които ме предупредиха да не пипам нищо в съблекалните, защото може да опитат да ме натопят за допинг".

"Прибрах се у дома дехидратиран, защото не пих дори вода. Бях толкова притеснен да не се проваля на допинг контрола", каза още Фюри.

В договора за мача има клауза за реванш между двамата и Кличко, който допусна първа загуба от близо 10 години, смята да се възползва от нея.

Чичото и личен треньор на Тайсън Фюри - Питър, разкри пред АП, че е възможен реванш, който да се състои на стадион "Уембли" през май догодина.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички