3 европейски битки с българско участие, 3 пазара със супер увеличен коефициент


3 европейски битки с българско участие, 3 пазара със супер увеличен коефициент
Снимка: Sesame.bg

523 0

В чевтвъртък вечер 3 от 4-те български отбора, които през този сезон участват в европейските клубни турнири, ще излязат за своите реванши в Лига на конференциите. Левски, ЦСКА и ЦСКА 1948 ще се надяват да се представят на ниво, а платформата на спортни залози онлайн Sesame.bg има няколко любопитни пазара на супер завишен коефициент - една от многото промоции на българския букмейкър

Пазари и коефициенти за Левски - Шкупи 

"Сините" направиха сериозна крачка към продължаването си напред, след като преди седмица в Скопие спечелиха с 2:0 срещу Шкупи. В реванша Левски влиза като фаворит, като Sesame.bg предлага коефициент от 1.56 за победа на столичният тим, докато изненадващ успех на гостите е оценен на 7.00 (равенството е 4.52). 

Застраховка на залога - топ оферта от Sesame.bg

В промоцията "супер завишени коефициенти" в българския букмейкър за тази среща попада един много интересен пазар - първо полувреме под 0.5 гола. Стандартната ставка за това е 2.75, но завишената такава е 3.01. 

Компанията предлага още стотици възможности за залози за предстоящата европейска битка, като те могат да бъдат разгледани в Sesame.bg

Пазари и коефициенти за Сепси - ЦСКА 

"Армейците" влизат в срещата като аутсайдер за класиране напред, а причината е фактът, че допуснаха поражение с 0:2 у дома. Сега задачата пред ЦСКА е много трудна, а коефициентът отборът да спечели е 2.65 - лек фаворит в мача, тъй като за румънския тим ставката е 2.99. 

Големият бонус на Sesame.bg за 2023 година

Да продължи напред обаче коефициентът за ЦСКА е 7.00, което говори достатъчно за сложността на задачата пред новия треньор Нестор ел Маестро. 

Супер завишеният коефициент на Sesame.bg е за повече голове в мача през първото полувреме - 3.45 (стандартен - 3.15). 

Пазари и коефициенти за ФКСБ - ЦСКА 1948 

Възпитаниците на Атанас Рибарски се представиха достойно срещу именития си румънски опонент в първия двубой, но все пак загубиха с 0:1 и шансовете на тима за класиране са малки. 

В дебютното участие на ЦСКА 1948 в Европа коефицнетът на отбора да продължи напред е 7.25. "Червените" са и аутсайдер в сблъсъка с коефициент 5.52 да спечели в Букурещ. Триумф за ФКСБ е оценен на 1.75, а равенството - на 3.90. 

"Супер завишеният коефициент" на sesame.bg е "ФКСБ чиста мрежа - ДА". Пазарът е със ставка 2.32 (стандартната такава е 3.15). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички