"На гребена на вълната": Ще се бори ли България за Евро 2024 в София?


"На гребена на вълната": Ще се бори ли България за Евро 2024 в София?
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1570 0

Националният отбор на България ще се впусне в квалификационната фаза за Европейското първенство 2024 г. в Германия през идната пролет. Пред възпитаниците на Младен Кръстаич остава въпросът къде ще домакинстват на родна земя, след като последните двубои на "лъвовете" се проведоха в Разград. 

Феновете на България останаха доволни от представянето на тима и поискаха да се завърне на Националния стадион "Васил Левски", но като че ли няма подобни изгледи. БТА предава, че източник от БФС е подчертал, че по всяка вероятност "лъвовете" ще останат на "Хювефарма Арена" и по време на лагерите в следващите месеци.

Селекционерът Младен Кръстаич и играчите са останали много доволни от условията в базата на шампиона - Лудогорец, в която се готвиха през тази година преди срещите от турнира Лига на нациите срещу Република Северна Македония (1:1) през юни и срещу Гибралтар (5:1) през септември.

България ще мери сили със Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва в група "G" за Евро 2024, а от футболната ни Центрола се очаква да заявят стадион "Хювефарма Арена" за първото домакинство от пресявките срещу Черна гора на 24 март следващата година.

Вижте какви са целите на България, според Георги Иванов - Гонзо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички