Опрян до стената: Лудогорец вече няма какво да губи срещу Балкани


Опрян до стената: Лудогорец вече няма какво да губи срещу Балкани
Снимка: ludogorets.com

1152 0

Лудогорец посреща косовския Балкани в мач-реванш от първи квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят е от 21,00 часа на стадиона в Разград и отборът на Ивайло Петев е опрян до стената.

Първата среща завърши при неприятния за българския шампион резултат от 2:0 и се нуждае от много по-добра игра и бърза реакция, за да върне головете на съперника. Балкани бе по-агресивният отбор, като се възползва умело от създадените положения, докато Лудогорец така и не намери своя ритъм. Двубоя Лудогорец - Балкани ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

С агресивна игра Лудогорец ще търси обрат

Именно върху това акцентира и Кирил Десподов преди срещата: "Най-важното е да играем като отбор и да си помагаме. И най-вече да си вярваме, че можем да отстраним отбора на Балкани. Това е най-важното, защото ние го знам, но трябва да го покажем утре на терена. Не успяхме да се противопоставим, утре не ни очаква по-различно. Трябва да отвърнем 2 пъти по-агресивно на тяхната игра. Това ни очаква".

През уикенда Балкани нямаше мач, а Лудогорец допусна още една загуба, този път в българското първенство. "Орлите" отстъпиха на Крумовград с 1:3. По-лошата новина за Ивайло Петев е, че неговите играчи отново не показаха нужното ниво и играта им стана повод на критики.

Все още затруднения на терена

Все още липсата на Антон Недялков се вижда ясно, а новопривлеченият Марсел Хайстер очевидно ще се нуждае от време. От дясно в защитата Лудогорец също изпитва затруднения и поне на този етап изходящият трансфер на Сисиньо през зимата изглежда като грешка.

"Мачът трябва да е коренно различен и от самото начало да търсим победата. Имаме два гола пасив и трябва да сме умни. В никакъв случай не трябва да сме хаотични, но аз вярвам на всички играчи. Ще направи всичко възможно да продължим", заяви Петев на пресконференцията преди двубоя. Именно заради проблемите, които изпитва Лудогорец са се прицели сензационен трансфер в идните часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички