Лудогорец готви сензационен трансфер срещу огромна сума, представя двама нови


Лудогорец готви сензационен трансфер срещу огромна сума, представя двама нови
Снимка: ludogorets.com

3693 0

Трансгферните спекулации и около родните тимове не спират. Този път е за Лудогорец и идва от авторитетното немско издание Bild. Българският шампион ще се подсили с още двама нови играчи до часове.

Това са швейцарският нападател Куадво Дуа, който идва от Нюрнберг и бразилския таран Руан Секо, който пристига от Сантос. Двамата вече са в София за медицински прегледи.

Лудогорец плаща огромна сума

Немското издание твърди българският футболен шампион ще заплати фиксирана цена от 3 милиона евро за правата на 26-годишния Дуа. А сумата може да достигне до 5 милиона евро с различните вписани бонуси, сред които е влизане на разградчани в групите на Шампионска лига.  22-годишният Секо пък пристига в Разград под наем за една година с опция за закупуване.

Нападателят от ганайски произход има мачове за юношедските селекции на Швейцария до 18 и до 19 години, както и за младежкия национален отбор на страната до 20 години. Дуа е юноша на Йънг Бойс и реализира 11 гола в 33 мача през миналия сезон във втора Бундеслига. Трансферът му в Нюрнберг от Санкт Гален бе за 700 хиляди евро през юни 2022 година. По-рано пък в Румъния писаха, че Лудогорец е в битка с Клуж за защитник.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички