Кошмари на всичи във Виктория носят бразилците на Лудогорец


Кошмари на всичи във Виктория носят бразилците на Лудогорец

1312 0

"Футболистите на Виктория (Пилзен) чакат реванша с Лудогорец в 4-ия кръг на Шампионската лига с мисълта за отмъщение," пише вестник "Чешке новини". Четирикратните шампиони отстъпиха с 0:2 в първата среща в София, но сега са мотивирани да заличат този пасив. Но едно такова отмъщение може да бъде затруднено доста от бразилските майстори, които показаха, че са майстори на контраатаката.

ПИЛЗЕН Е НЕВЕРОЯТНА СМЕС ОТ БИРА И ФУТБОЛ

"Очевидно е, че 0:2 не е добър резултат за нас, както и не е добра предпоставка за краен позитивен резултат за нас. Ще се опитаме да се справим в нашия домакински мач, въпреки че знаем: Лудогорец е добър отбор, както на контраатака, така и в постепенно нападение", каза старши треньорът на Виктория (Пилзен) Роман Пиварник.

"Трябва да играем отзад за 0:0 и ако ние вкараме един гол, това ще направи много нервен нашия противник", коментира пък капитанът Роман Хубник, който вече влезе във фокуса на медиите, след като направи остри забележки на съотборниците си за поражението от Злин с 0:2 в местния шампионат.

АНГЛИЙСКИ ГРАНД ДАВА 4 МИЛИОНА ЗА ЗВЕЗДА НА ЛУДОГОРЕЦ

"Нямаме време да мислим за мача със Злин. Идва вторник", коментира 32-годишният защитник. "Трябва да започнем да играем по начина, по който иска треньорът от нас. Бих искал повече инициативност от футболистите, но понякога играчите ме гледат лошо, когато им говоря. Все пак трябва да имаме предвид, че сме спечелили едва два от седем мача".

За Виктория (Пилзен) обаче проблемите в този кръг започват да се превръщат в традиция, след като миналата година шампионите на Чехия отстъпиха мястото си в групите на Макаби (Тел Авив).

Местните медии припомнят и статистиката между чешки и български клубни отбори в турнирите, която благодарение най-вече на мачовете през епохата на социализма и малкото на брой държави в Европа, е доста в полза на нашите тимове. Най-лош късмет има Славия (Прага), който е отстраняван дори от Академик (София)./БТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички