Клубове от Бундеслигата пожелаха Безяк


Клубове от Бундеслигата пожелаха Безяк

1299 0

Личният агент на Роман Безяк коментира ситуацията около своя клиент, която е сред най-дискутираните в последните няколко седмици. Тимо Пулковски, който представлява звездата на Лудогорец, разказва как вървят преговорите с шампионите за нов договор на нападателя.

"Имахме среща с ръководството на Лудогорец преди няколко седмици. Преговаряхме и казахме нашата идея за бъдещето на Брзяк, той става свободен агент през лятото. Неговото желание е да покаже уважение към клуба, тъй като тук му беше даден път. Кариерата му тръгна нагоре и той получи шанс да играе на високо ниво. Безяк е добро момче и не прави проблеми, той знае, че Лудогорец му помогнаха", коментира Пулковски, цитиран от "7 дни спорт".

Мениджърът работи в агенцията на популярния Клаус Функ, която има отлични връзки в Германия. Тимо Пулковски разкри, че именно клубове от Бундеслигата следят ситуацията около Роман Безяк.

"Засега ще почакаме какво ще предложат от Лудогорец. Ние не бързаме, зависи от офертата. Роман ще прецени къде да продължи своята кариера. Сега вече клубове от Германия и Италия проявяват интерес към него", добави агентът.

Миналата година интерес към словенеца имаше от Вердер (Бремен).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички