И 50 000 на месец не убедиха Безяк да преподпише


И 50 000 на месец не убедиха Безяк да преподпише

1551 0

Новият договор на Роман Безяк продължава да е главна тема в Лудогорец. Спортно-техническият щаб иска час по-скоро проблемът да бъде решен. Засега обаче преговорите по удължаване на контракта, който изтича през лятото, удрят на камък.

В последните дни ръководството на шампионите прави всичко по силите си, за да склони словенеца да остане. За целта на масата е била сложена значително подобрена оферта. Условията в нея са били доста по-високи от тези, вписани в настоящия договор на Безяк.

"Тема Спорт" твърди, че словенецът е получил предложение за заплата от около 25 хиляди евро (близо 50 хиляди лева) на месец. В офертата към него има предвидени и редица бонуси, свързани с личното му представяне и постиженията на отбора.

Въпреки по-добрите параметри 25-годишният футболист още не е сигурен, че трябва да остане в Разград и след лятото. Той има желание да продължи кариерата си в по-голям клуб от Западна Европа. Причините словенецът да се дърпа са две. Първата е свързана с това, че Лудогорец още не е осъществил нито един трансфер зад граница, а именно това е целта на Безяк. Другата е останалото разочарование у футболиста от решението на ръководството да не го пусне преди година, когато интересът към него бе много голям след силното му представяне в Лига Европа.

През есента Безяк изигра 8 мача в „А“ група, в които отбеляза две попадения. По време на кампанията в Шампионската лига пък той записа 9 мача, като успя да реализира два пъти в мрежата на съперника във втория предварителен кръг Дюделанж.

Най-вероятно в края на месеца ще има нова среща между представителите на Безяк и Лудогорец на която ще бъде обявено дали нападателят е променил решението си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички