Вдигат премиите за титла в Левски


Вдигат премиите за титла в Левски

1010 0

Новият собственик на Лев­ски Спас Русев ще увеличи пре­миите на футболистите, ако те успеят да спечелят шам­пионската титла. Всеки играч има подобен бонус в договора сиНо отделно от това има обявен и отборен стимул.

Новият бос обаче ще завиши обещаното от пре­дишното ръководство. Пред спортно-техническия щаб той е обявил, че премиите ще бъдат по-високи, стига да бъ­дат заслужени. Така че те мо­гат да достигнат до над 20 хиляди лева на калпак.

В момента Левски е на пър­во място в класирането. А целта, която Русев постави пред тима, е златните меда­ли. Той посочи, че сериозно подсилване на състава може да се очаква едва през зимата. 

Люпко: За Купата винаги стават изненади - видяхте ЦСКА и Литекс

През месец декември ще ста­не ясно дали ще има промени в спортно-техниче­ския щаб и ако да, какви ще бъ­дат те. Дотогава Русев ще трябва да обяви с какви хора смята да управлява клуба - 9 човека трябва да влязат в новия УС.

Освен това се обмисля и създа­ването на Консултативен съ­вет, който да бъде на пряко подчинение на Надзорния. В последния освен Спас Русев влизат синът му Евгени и Деян Петков.\

Първата задача, която босът си поста­ви за подобряване на инфра­структурата, е слагане на ко­зирка над сектор А на стадион "Георги Аспарухов", както и на ново информационно табло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички