Славиша Стоянович: През есента се замислих дали съм дошъл в правилния момент


Славиша Стоянович: През есента се замислих дали съм дошъл в правилния момент
Снимка: Оф. сайт на Левски

1664 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович призна, че е имало момент от есенния дял, в който се е замислил дали е дошъл в правилен момент в "синия" клуб. Тогава тимът бе измъчван от коронавируса, като тренираше в изключително ограничен състав, а след това имаше и натоварена програма от мачове.

"Признавам, че беше много трудно. Имахме проблеми с вируса, много играчи бяха под карантина. Тренирахме със 7-8, максимум 10 футболисти в продължение на 20 дни. След това имахме много гъста програма с мач на всеки три дни. Не съм искал да си тръгна, но си поставих въпрос дали беше правилният момент? Защо не изчаках до декември, ако беше възможно и да почнем подготовка нормално, да имам повече време? Бях с вързани ръце" - споделя Стоянович пред "ТВ+".

Той бе запитан и за раздялата му с Левски при първия период, когато бе начело. Тогава бе набързо заменен с Георги Дерменджиев по време на подготовка. "Не беше лесен момент за мен със сигурност, защото вече бяхме почнали подготовка. Имах оферти през декември, но не ги разгледах. Но това е професионалният футбол. Научил съм се, да не се учудвам от много изненади, трябва да си готов за всичко. Не беше лесно нито за мен, нито за отбора, но такова беше решението на новия собственик и го приех професионално.

Не искам да се връщам, но добре сте запознат.Тръгнах си спокоен, но не ми беше хубаво. На всеки емоционално интелигентен човек не би му било лесно. Нито на мен, нито на моето семейство. Но това остава зад нас и сега съм тук да се докажа и да свърша работата, която започнах преди години" - сподели Славиша.

Междувременно Славиша Стоянович посочи най-трудното за него в Левски и пожела репортаж за феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички