Гонзо: Атакуват ме, защото съм Георги Иванов, не Пенчо Драганов


Гонзо: Атакуват ме, защото съм Георги Иванов, не Пенчо Драганов

1364 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов заяви, че е нормално той да бъде атакуван, когато липсват резултати в отбора.

"Аз ще си тръгна само тогава, когато хората от Управителния съвет решат. Или пък когато аз сам сметна, че нещо не ми харесва. Няма да си тръгна заради някой треньор или футболист. Смятам, че хората, с които работя, най-коректно могат да дадат оценка на моята работа. Аз не мога да обяснявам на всички фенове какво правя по цял ден, как и какво работим, как и за какво го правим. Няма нужда да го обяснявам. При положение, че един клуб няма резултати, аз съм приел, че най-нормалното нещо е да се атакува спортният директор. Това е напълно нормално, защото съм Георги Иванов. Ако бях Пенчо Драганов, сигурно хората нямаше да се сещат за мен”, заяви той пред bTV.

"По никакъв начин не се притеснявам, защото правя всичко това за клуба и неговото бъдеще. И правя част от всички футболисти, които се взимат, да са до 24-25 години. И Левски да има бъдеще с тях. Това, че не съм обявявал някакви планове 2007-2009 или 2017-2019, това не означава че нямам такъв в главата си, и който следвам. Разбира се, че имаме план. Как мислите, че се работи в Левски? Ден за ден ли?", добави той.

С това си изказване Гонзо хвърли камъни в градината на бившия треньор на "сините" Станимир Стоилов, който преди време обяви "План 2007" и го изпълни предсрочно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички