Люпко Петрович обясни загубата от Берое с два фактора


Люпко Петрович обясни загубата от Берое с два фактора
Снимка: БГНЕС

1083 0

Наставникът на "Левски" Люпко Петрович обяви загубата на своя тим в последния кръг на "А" група с многото пуснати предсрочно футболисти и с няколкото контузени в състава.

"Преди всичко, ние сме освободили 6-7 футболисти, които можеха да играят в този мач. Имахме и двама-трима контузени футболисти, които не издържаха на темпото до края. Сашо Александров, например, не издържа физически", коментира сърбинът пред "Диема Спорт" след мача.

"Исках в този момент да видя всички играчи на Левски, дал съм шанс на всички. Макар и без 5-6 титуляри, първото полувреме играхме добре. Докато имахме сили, бяхме на ниво, после загубихме концентрация", посочи специалистът.

Той сподели, че отсега нататък в отбора започват да мислят за участието си в Европа. "Ще видим колко сме готови за там, ще се подготвим добре и ще се представим по-силно, отколкото сега", обеща той.

Петрович не пожела да говори за лятната селекция. "Знам какво искам, какво трябва да се случи. Ще видим с какво ще се подсилим", каза само той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички