Босът на Левски опроверга Стоянович и посочи кой нападател може да подсили Левски


Босът на Левски опроверга Стоянович и посочи кой нападател може да подсили Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

10455 0

Собственикът на Левски Наско Сираков опроверга отчасти твърденията на бившия треньор на тима Славиша Стоянович, че се е разделил с клуба не по свое желание. "Синята" легенда заяви, че двамата със сръбския треньор са се разбрали бързо и обясни защо не е продължен договорът му.

"Славиша изкара изключително тежко коронавируса. Уговорката ни беше до май месец. Аз най-коректно го извиках през май месец и му казах, че на този етап няма никаква светлина в тунела и че не мога да му гарантирам с какви футболисти ще стартира Левски сезона. Бързо се разбрахме с него", заяви Сираков пред "Дарик".

Той разкри и че "сините" могат да бъдат подсилени от опитен, добър нападател. "Преслав Боруков има желание да продължи кариерата си в Англия. Не съм му предлагал да дойде в Левски, просто исках да разбера какви са намеренията му за следващата година. Ако не се случи това, което той иска, може да се озове в Левски", посочи главният акционер на "Герена". А ето какво каза Стоянович по-рано за своето напускане. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички