Александър Тунчев се отчая след Левски и преди ЦСКА: Отписа голямата цел за Арда


Александър Тунчев се отчая след Левски и преди ЦСКА: Отписа голямата цел за Арда
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1343 0

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев говори след тежкото поражение с 0:4 от Левски. Младият наставник не остана доволен от факта, че отборът от Кърджали не се е борил достатъчно и отправи някои критики.

"Това, че оставихме необезпокоявани футболистите на Левски да стрелят към нашата врата бе ключовото. Говорихме го предварително с кои силни крака са играчите на Левски. Гледахме отблизо. Също имахме ситуации за гол - при 1:0, при 2:0. Когато не успяваме да отбележим, а получаваме, няма как да стане.

Определено имаше напрежение и то си личеше в някои футболисти. Напуснаха ни основни играчи и явно се вижда, че са били доста важни за нашия отбор. Трябва да продължаваме да работим и да побеждаваме, за да излезем от ситуацията. Но тези победи трябва да дойдат с битка. Ако не може да играем, трябва да предложим битка, което на моменти го няма.

Имахме проблеми преди мача - Деян Лозев е с температура, Боби Цонев е с температура, някои играчи не бяха на своите места, но това не трябва да са оправдания" - започна Тунчев.

Тунчев песимистичен за шансовете на Арда за Европа

Тунчев се притесни преди ЦСКА за Купата на България

Впоследствие бе запитан за предстоящата среща с "армейците" на четвъртфиналите за Купата на България. Треньорът се изказа песимистично и за шансовете на тима за участие в европейските клубни турнири, към които най-прекият път изглежда спечелването на Купата.

"Срещу ЦСКА със сигурност искам да видя това отборът да изглежда като едно цяло. Всичко може да се случи, но ние трябва да покажем, че това състояние, в което се намираме, както и тези резултати, са плод на нещо, което не е вътре в нас. 

Във всеки мач излизаме да побеждаваме, какво ще се получи, не знам. Купата наистина дава по-кратък път към Европа, но към момента е несериозно да говорим за Европа" - сподели още Тунчев. Играчът на мача с Левски пък не се притесни категорично да постави целите пред "сините".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички