От кои треньори черпи вдъхновение Славиша Стоянович?


От кои треньори черпи вдъхновение Славиша Стоянович?
Снимка: БГНЕС

1179 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович има нелека задача при "сините", които жадуват вече за трофеи. В момента отборът е на първо място в класирането в Първа лига, а в идната седмица гостуват на Лудогорец в директен сблъсък за лидерската позиция. 

Сръбският специалист заяви от кои треньори се е учил и от кои се вдъхновява. "Франк Рийкард ми откри доста тайни. Ивица Осим също ми харесваше как работи. Юрген Клоп също, наистина много го харесвам. Бил съм много пъти в Барселона, там имам контакти и емоционално съм от Барселона", заяви той.

"Като съм анализирал какъв отбор имам, разполагам с играчи, които искат да нападат, да са с топката в противниковата половина. Затова решението за мен беше лесно какъв стил да възприемем.

Опитвам се да отворя очите на всички играчи. Ще има ротации. Понякога ще има недоволни, но аз разбирам това. Първенството е дълго, много време има. Винаги има възможности за всички", допълни още Славиша пред "Дарик".

Какво още сподели наставникът за състоянието на Левски и конкуренцията в първенството - може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички