Една липса и една изненада в групата на Левски за дербито с ЦСКА


Една липса и една изненада в групата на Левски за дербито с ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на Левски

1956 0

Старши-треньорът на Левски Делио Роси със сигурност разполага с по-сериозен ресурс от играчи в сравнение с колегата си Стамен Белчев. В ЦСКА има много контузени преди мача срещу "сините", докато италианският специалист ще може да разчита на всички свои основни състезатели.

Единственият играч на 26-кратните шампиони, който няма да е на разположения на бившия наставник на Лацио, е синът на Ривалдо - Ривалдиньо. Той продължава да лекува контузия и първите няколко месеца за него на "Герена" са доста тежки. Той е играл едва няколко минути за новия си тим и изглежда, че скоро няма да го видим в игра.

В групата личи и липсата на младока Станислав Иванов, който ще гледа мача от трибуните след треньорско решение.

Всички останали играчи са на разположение, а на вратата се очаква отново да застане Божидар Митрев, въпреки че допусна гол от корнер в дербито с Лудогорец. Може да следите битката ЦСКА - Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Пълната група на Левски:

Божидар Митрев, Николай Кръстев, Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон, Милош Цветкович, Иван Горанов, Алфонсо Фигейредо, Паулиньо, Антонио Вутов, Роман Прохазка, Филипе Нашименто, Васил Панайотов, Жерсон Кабрал, Жорди Гомес, Хали Тиам, Серджиу Буш, Габриел Обертан, Станислав Костов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички