"Кирил Домусчиев беше в ЦСКА заедно с "титаните", а ние се доверихме на Гриша Ганчев"


"Кирил Домусчиев беше в ЦСКА заедно с "титаните", а ние се доверихме на Гриша Ганчев"
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg и БГНЕС

4593 0

Един от популярните привърженици на ЦСКА Лъчезар Николов говори относно случващото се в любимия му клуб. Той призна, че феновете са се доверили на Гриша Ганчев, но и че това, което се получава към момента, е различно от представите, които са имали.

Чезари коментира и благодетеля на хегемона у нас Лудогорец - Кирил Домусчиев. Върна се и към управлението на "Титан" в ЦСКА, като заяви, че много хора не са наясно с това, че тогава Домусчиев е бил председател на Надзорния съвет на "червените".

Кирил Домусчиев или Гриша Ганчев е трябвало да поеме ЦСКА?

Още: Феновете на ЦСКА подкрепиха Стамен Белчев, но се скараха за Сейни Санянг

"Времената са различни, футболът е бизнес. Виждаме проекта, който направи Кирил Домусчиев. Много хора не знаят, че Домусчиев, преди да отиде в Лудогорец, беше председател на Надзорния съвет в ЦСКА, заедно с "титаните". По каквато и да е причина - неразбирателство или някой му нареди отгоре, той се оттегли тогава. Даже когато победихме в Москва с Любо Пенев, председател на Надзорния съвет беше Кирил Домусчиев.

Би било прекрасно, не говоря конкретно за Кирил Домусчиев, а за човек от бизнеса, който наистина не е ъндърграунд герой или политически-ъндърграунд, защото в България 90 на 100 успелите са такива, наистина да бъде в ЦСКА. Не говоря конкретно за Кирил Домусчиев.

Затова голяма част от нашите фенове гласувахме доверие на човек като Гриша Ганчев. Това, което се получи, е различно от нашите представи. Да, ЦСКА от 2008 година не е бил шампион. Ще станат 17 години. Преди, когато не бяхме шампиони една година, ставаше страшно, феновете недоволстваха. Паднехме ли от Левски, ходехме и чупехме греди, врати на "Армията" и т.н. В момента и Пирин да ни бие преглъщаме и казваме: "Е, и Байерн падна от еди-кой си". Не съм съгласен с това нещо, изхождайки от историята и традициите на ЦСКА във времето. Знам какво е ЦСКА за хората, които цял живот сме на "Армията" - сподели Николов в "Студио дерби".

Честата смяна на треньорите в ЦСКА

Още: Тъжната история зад сантименталното празнуване от големия лидер на ЦСКА (ВИДЕО)

Гриша Ганчев и ЦСКА пак се разделиха с Нестор Ел Маестро

За финал Лъчезар Николов коментира и честата смяна на треньори при "армейците", откакто управлението бе поето от Гриша Ганчев. Той се изказа и критично по адрес на бившия наставник Нестор Ел Маестро, който изкара два неуспешни периода начело на тима.

"ЦСКА е най-голямото име в българския футбол и спорт. При управлението на Гриша Ганчев сме сменили 17 треньора от 2016 година досега. Алън Пардю беше треньор за месец и малко - извинявам се, но това е несериозно. Непрофесионално е отбор като ЦСКА да бъде управляван по този начин. Сега Стамен Белчев ще оправи това, което направи Ел Маестро. Извинявайте, Стамен Белчев си беше в отбора, защо ни трябваше въобще този Ел Маестро? Защото е удобен, защото не казва, че иска това, това и това за селекцията, да не говорим за подробности от режима и тренировките на футболистите и т.н.

Още: ЦСКА мести "бъдещето си" на мултиспортен комплекс - има досег с Левски

Когато вече изгубихме шансове за титлата, решихме, че Ел Маестро не става. Всички знаеха, че не става. Къде беше Стамен Белчев тогава? Сега разчитаме да спасява, това сериозно ли е" - завърши той. Самият Стамен Белчев пък се превръща в "Царя на обратите" в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички