ИЗВЪНРЕДНО: Младенов каза как и защо си тръгва от "Армията"! Сподели в какви отношения е с Ганчев и се извини на феновете на ЦСКА


ИЗВЪНРЕДНО: Младенов каза как и защо си тръгва от "Армията"! Сподели в какви отношения е с Ганчев и се извини на феновете на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3925 0

"Разделяме се по взаимно съгласие. Оставаме си приятели. Отношенията между мен и Ганчев (Гриша) се подобриха, така че се разделяме като приятели. Пожелавам успех на ЦСКА в неделя (в голямото дерби с Левски) и не само в неделя. Имам голямото желание ЦСКА да спечели Купата този сезон, за да спечелим трофей тази година. Не мога да отговарям за решенията на ръководството (относно треньорските рокади при "армейците").

Аз това, което искам да работя по начинът, по който искам не се получава - затова си тръгвам. Искам да се извиня чрез медиите на феновете, че ги подведох, че аз ще бъда факторът, който определя привличането или продаването на определени футболисти..

Аз трябваше да си тръгна още декември месец от клуба...", заяви Стойчо Младенов, който явно вече може да бъде считан за бивш треньор на "червените".

Ето пък как Георги Илиев-Майкъла коментира ситуацията на "Армията"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички