"ЦСКА няма разрешително за строеж, може само да разруши "Българска армия"


"ЦСКА няма разрешително за строеж, може само да разруши "Българска армия"
Снимка: youtube.com/@kraxx359

4839 0

Притеснилна информация за привържениците на ЦСКА бе изнесена от опитния архитект Здравко Здравков. Той в прав текст заяви, че към момента стадион "Българска армия" няма разрешително за строеж и че не се знае кога ще бъде получено то.

Разрушаването на дома на "червените" започна и това доведе до екстаз у феновете, които най-сетне видяха значимо развдвижване по дългогодишната мечта. Въпреки това към момента няма как да бъде започната най-важната фаза - дори всичко до нея да бъде приключено.

Причината е заради обжалването на Николай Веселинов, като ЦСКА просто е намерил начин да се работи (в случая да се разруши настоящето съоръжение), докато бъде издадено разрешителното.

Още: "Мрежа от детайли": ЦСКА е 1-ви, Лудогорец е 9-и, а Левски... 16-и (последен) и "изпада"

ЦСКА няма разрешително за строеж - какво се случва със стадион "Българска армия"?

"ЦСКА имат съгласуван идеен проект, разрешението за строеж е обжалвано от Николай Веселинов" - споделя Здравков пред "Капитал", като допълва, че Веселинов не си получава документите по решението на Административен съд - София-град, а заради това делото не може да отиде във Върховния административен съд - да се гледа на последна инстанция за окончателно решение.

Здравко Здравков шокира ЦСКА

Това, че Веселинов не си получава документите по делото, може да се тълкува и като опит да забави строителството на стадиона, пише още изданието. Припомняме, че само Веселинов подаде жалба срещу разрешителното за строеж.

Още: Задава се втори "развод" между Фернандо Каранга и ЦСКА?

От ЦСКА са поискали предварително изпълнение на съдебното решение, което не е обжалвано - събарянето. "Така на практика има действащо предварително изпълнение, но основното разрешение за строеж все още не се е върнало от съдебен контрол" = разяснява Здравков.

Решението на АССГ в полза на "червените" е от 20 ноември миналата година, когато Веселинов не е могъл да докаже правен интерес. Обжалването обаче е ключовото в случая и не се знае с колко може да забави клуба. А дейността по "Българска армия" за първи път спря - докъде е стигнал ЦСКА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички