Дейността на "Българска армия" за първи път прекъсна: Ето докъде е стигнал ЦСКА (ВИДЕО)


Дейността на "Българска армия" за първи път прекъсна: Ето докъде е стигнал ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Бойко Димитров/Actualno.com

9241 0

Сриването с основи на стадион "Българска армия" и демонтажът на спортното съоражение продължава, макар че заради Деня на храбростта и българската армия процесът спира за кратко. Това е първи случай, откакто процедурата започна, в който се спира работа по дома на ЦСКА.

Работата по "Българска армия" за първи път спря за кратко

От фирмата, която заснема всички действия около разрушаването излезнаха с подробности.

"Седмица след предното ни видео от поредицата за коренната промяна на Стадион „Българска Армия“, отново ви пренасяме на строителната площадка – както обещахме вече с дрон DJI Mini 4 Pro, като смятаме, че промяната в качеството на кадрите е значителна. А относно обстановката към днешна дата – Честит Великден, Честит Гергьовден, и Честита 76-та годишнина на ЦСКА! Въз основа на събралите се празнични дни, за пръв път виждаме фирмата изпълнител да почива (което попринцип не се случва дори и през уикендите), но пък това ни дава възможност да огледаме добре цялата паркирана техника, която от „Ростер“ ООД впрегнаха за да постигнат целта, а именно – възможно най-скоростно разчистване на старото съотъжение, така че да може да започне конструкцията на новото!

Надяваме се да ви е интересно, а за още много видеа на различни проекти в град София, както и красиви кътчета от цяла България, може да заповядате в страницата на канала Drone Views Bulgaria! Там ще намерите и предишните ни видеа от процеса на демонтаж на Армията през последния месец, като обещаваме, че когато този етап от реконструкцията завърши, ще подготвим едно хронологично видео с целия процес като коплимент за всички вас, които неотлъчно се информирахте за прогреса от нашия канал – и в очакване на следващия етап по изграждане на новото модерно съоръжение!", съобщиха от Drone Views Bulgaria.

Още: Започна разрушаването на козирката на Сектор "А" на стадион "Българска армия" (ВИДЕО)

Исторически миг на "Българска армия": Легендарното табло стана на пух и прах (ВИДЕО)

Багерите на стадион "Българска армия" изринаха и Сектор Г (ВИДЕО)

Легендарният Фен магазин "ЦСКА" затвори завинаги на стадион "Българска армия"

Орлов поглед: ЦСКА напредва бързо с "Българска армия" - докъде стигна (ВИДЕО)

Христо Стоичков си "набра" спомен от "Българска армия" и написа: Сега съм още по-убеден, че ще стане най-хубавият стадион в България

ЦСКА предупреди феновете да не посещават стадион "Българска армия" (ВИДЕО)

Стадион "Българска армия" в невиждано състояние, демонтажът е жесток (ВИДЕО)

ЦСКА с важна информация за "Българска армия"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички