Верея измъчи ЦСКА, но "червените" се поздравиха с успеха


Верея измъчи ЦСКА, но "червените" се поздравиха с успеха
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1228 0

Вторият в класирането ЦСКА победи като гост отбора на Верея с 0:3 в среща от 34-ия кръг на Първа лига. Попаденията за "червените" отбелязаха Александър Барт и Ролан Алберг през второто полувреме. За класирането срещата бе без никакво значение, ЦСКА е твърдо втори със 75 точки два кръга преди края, Верея пък е шести с 36 пункта.

Домакините имаха своите възможности в мача, но вратарят на ЦСКА бе на висота и на няколко пъти спаси отбора си. Още в 5' домакините имаха добра възможност и можеха да открият резултата, но удар на Антон Огнянов премина над вратата. В 12' пък Цинцарски спаси удар с глава на Хеан Бланко, като отби топката в напречната греда. В следващите минути домякините бяха тези, които създадоха по-опасни положения. В 17' Черниаускас спаси удар на Станчев от чиста позиция. В 32' пък стража на ЦСКА спаси удар на Домовчийски, а при добавката гредата помогна на "червените". В 36' Антон Огнянов стреля от фаул, а Черниаускас много трудно изби в корнер. В края на полувремето имаше спорна ситуация, в която Манолев удари с лакът Сюлеймани, но реферът даде само жълт картон.

Втората част бе по-добра за гостите. В 58' Манолев нацели страничната греда след подаване от страна на Стойчо Атанасов. В 64' отборът на Христо Янев откри резултата. Барт бе оставен сам при изпълнение на корнер и засече топката с глава.

В 71' домакините отново нацелиха гредата след удар на Огнянов. 3 минути по-късно обаче Десподов пробва удар от далеч, а неубедителен Цинцарски изпусна топката и Алберг вкара за 0:2. В 84' Шемлал отблизо бе съвсем близо до гола за Верея, но Черниаускас спаси.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички