Новият треньор на ЦСКА с интересно обещание към феновете


Новият треньор на ЦСКА с интересно обещание към феновете
Снимка: cska.bg

2223 0

Новият треньор на ЦСКА Едуард Йорданеску обяви своята философия за футбола и целите, които ще преследва по време на своя престой на стадион "Българска Армия".

Той не обеща бързи резултати на феновете и  не грантира  титла, но твърдо държи ЦСКА да играе атакуващ футбол, заради историчта и традициите на клуба.

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА представи Едуард Йорданеску

„Искам да обещая на феновете, че във всеки мач ще излизаме за победа. Философията на куба е ясна, ние трябва да бъдем атакуващият отбор, защото това повелява историята.

Феновете трябва да знаят, че ще се раздаваме за победа. Щастието на публиката е и моето щастие.

Христо Стоичков с много силни думи към ветераните на ЦСКА

За мен е чест, че получих подарък от привържениците за добре дошъл”, каза той и показа фланелка, получена от ултрасите на "армейците".

„Не очаквайте от мен да направя чудеса от днес за утре. Процесът е дълъг, аз съм млад, но повярвайте ми, познавам много добре своята работа. Трябва ни време.

„За мен е голяма отговорност да бъда начело на ЦСКА, защото отборът има 31 титли и много отличия, както и европейски успехи.

Гарантирам, че ще вложа всички мои знания, за да стигнем до успехи. Аз съм израснал в подобен на ЦСКА клуб в Румъния - Стяуа Букурещ.

Новият треньор очарова феновете на ЦСКА на срещата им (ВИДЕО)

Като малък за първи път стъпих на стадиона и знам, че двете агитки са приятелски, но също така и колко значим е ЦСКА за България.

Подготвен съм за очакванията и напрежението. Наблюдавах няколко мача на отбора, защото за мен бе важно да видя потенциала на футболистите, а и на целия тим.

Знам, че това е нов и изключително млад отбор. Нашата работа е да развием потенциала на тези момчета, защото аз наистина виждам много такъв в тях.

Наясно съм, че това няма да е лесна работа. Не съм участвал в селекцията и в подготовката, но това е история, а аз вече съм тук и работата ми стартира сега.”

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички